Van afgeketste PSV-transfer wellicht naar bank: Ligt niet ver uit elkaar
"Een goede ploeg met niet echt aantoonbare zwakke plekken"

Van afgeketste PSV-transfer wellicht naar bank: "Ligt niet ver uit elkaar"

27-02-2015 16:07

Marinus Dijkhuizen denkt eraan om Alessandro Damen de rest van het seizoen onder de lat van Excelsior te laten staan. De keeper is de laatste weken de vervanger van Gino Coutinho en staat ook tegen sc Heerenveen op doel.

Coutinho heeft nog steeds last van een kuitblessure en hoewel hij op de weg terug is, krijgt Damen het vertrouwen van Dijkhuizen. "Ik weet het nog niet", reageert Dijkhuizen op de clubsite van de Kralingers. "Ze liggen in elk geval niet ver uit elkaar en dat is een compliment voor Alessandro. Gino heeft natuurlijk wel meer ervaring en dat is ook belangrijk." Coutinho zag in de winter nog een transfer naar PSV, waar hij derde keus kon worden, afketsen.

Damen staat zondag in ieder geval onder de lat tegen Heerenveen. "Een goede ploeg met niet echt aantoonbare zwakke plekken", weet de Excelsior-trainer. "Ze missen de laatste weken echter wat mensen en dat kan gunstig zijn voor ons. Sinds de eerste ontmoeting dit seizoen, die wij met 2-0 verloren, denk ik dat ze wel sterker geworden zijn. Het team heeft zich sinds die tijd ontwikkeld, maar hetzelfde geldt voor ons."