Derbyheld verrast: Ik had niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan
Van de Streek verlengde dinsdag zijn contract bij Cambuur

Derbyheld verrast: "Ik had niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan"

03-03-2015 17:20
1

Het is een aparte dag voor SC Cambuur. De club maakte bekend dat Sinan Bytyqi de rest van het seizoen is uitgeschakeld met een gescheurde kruisband, maar er was ook goed nieuws. Sander van de Streek verlengde zijn contract.

De Barendrechter is goed op dreef in zijn eerste seizoen in de Eredivisie. In 21 wedstrijden maakte hij zes doelpunten. Hiervoor kwam de 21-jarige middenvelder uit voor Jong Vitesse en Flora Tallinn uit Estland. Hij zette dinsdag zijn handtekening onder een contract tot 2018. "Ik ben hartstikke blij bij en met deze club", aldus Van de Streek tegenover CambuurTV. "Het gaat de laatste tijd goed en ik zit hier prima op mijn plekje."

Wedden

Meer odds

"Cambuur is een fantastische club en de laatste weken waren heel mooi", doelt Van de Streek op zijn twee goals in de derby tegen sc Heerenveen (2-1) en zijn winnende treffer tegen Heracles Almelo (1-0). "De club vindt dat ik me goed ontwikkel en ik ben blij dat ze me deze beloning geven. Ik had niet gedacht dat het zo snel zo goed zou gaan, maar ik doe gewoon honderd procent mijn best en dit is een mooie stap. Nu willen we het seizoen mooi afsluiten en proberen om het puntenaantal van vorig jaar te overtreffen. Daarna kijken we wel wat er verder mogelijk is, lekker voetballen is het belangrijkste."