'Kishna al jaren op de monitor bij PSV, ze zeggen niet bij voorbaat 'nee''
Ajacied 'logische keuze' voor opvolging Depay

'Kishna al jaren op de monitor bij PSV, ze zeggen niet bij voorbaat 'nee''

14-03-2015 15:02
26

Het gerucht dat Ricardo Kishna wellicht naar PSV verkast krijgt snel opvolging binnen de voetbalwereld. De Eindhovenaren zullen niet bij voorbaat 'nee' zeggen tegen de Ajacied.

Jack van Gelder, presentator van de NOS, verspreidde zaterdag het gerucht dat Kishna in de zomer naar de koploper van de Eredivisie vertrekt. Dat is nog helemaal niet zo'n gekke gedachte, oordeelt Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad.

'Kishna is inderdaad een speler die bij PSV op de monitor staat, al jaren. Zou gek zijn als dat niet zo was', twittert Elfrink. 'Puur voetbaltechnisch bekeken is het geen onlogische keuze in verband met opvolging Depay. PSV zal niet bij voorbaat 'nee' zeggen tegen een speler als Kishna.'

Er is echter geen aanwijzing dat er iets concreet speelt tussen Kishna, PSV en Ajax. Elfrink: 'Bovendien zal Ajax altijd de hoofdprijs aan concurrent PSV vragen als Kishna naar Eindhoven zou willen. Heeft nog een contract.'

De twintigjarige Kishna ligt tot medio 2016 vast in Amsterdam. Frank de Boer nam hem om 'disciplinaire redenen' niet op in zijn wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd van Ajax tegen sc Heerenveen, aanstaande zondag.