Ajax-supporters doen er schepje bovenop: Boilesen 'te koop' op Marktplaats
"Fans die gaan juichen als Boilesen wordt gewisseld, moeten zich schamen"

Ajax-supporters doen er schepje bovenop: Boilesen 'te koop' op Marktplaats

20-03-2015 08:39
23

Nicolai Boilesen heeft het helemaal verbruid bij de Ajax-supporters, die hem donderdagavond op Marktplaats hebben gezet. De linksback van de Amsterdammers werd al uitgefloten toen hij in de wedstrijd tegen Dnipro Dnipropetrovsk naar de kant werd gehaald.

De Deense verdediger is, als Niklas Moisander geen basisplaats heeft, aanvoerder van Ajax. Maar imponeren doet de linksback allesbehalve volgende de Ajax-fans, die hem dan ook besloten uit te fluiten.

Davy Klaassen nam het op voor zijn ploeggenoot. "Fans die gaan juichen als Boilesen wordt gewisseld, moeten zich schamen. Dat doe je niet bij je eigen spelers", zei de Ajacied tegenover het Algemeen Dagblad.

Er kwam echter nog een schepje bovenop, nu Boilesen te koop is aangeboden op Marktplaats. De prijs? Nader overeen te komen. Tim van Duijn uit Katwijk plaatste de advertentie. 'Dus zoek je nog een linksback voor de vierde klasse zondagcompetitie, dan ben je vrij om hem voor een kratje pils op te komen halen. Graag van tevoren wel even bellen', luidde een deel van het bijschrift.