'Als we van Feyenoord winnen, kunnen we misschien over de titel praten'
PSV blijft voorzichtig ondanks grote voorsprong

'Als we van Feyenoord winnen, kunnen we misschien over de titel praten'

22-03-2015 08:47
6

PSV kan zondagmiddag in de Rotterdamse Kuip een grote stap zetten naar het kampioenschap. De Eindhovenaren lijken al weken zeker van de felbegeerde titel, maar praten over het aanstaande feestje doet men niet. Ook Luciano Narsingh wenst alleen vooruit te kijken naar de topper tegen Feyenoord, indien de koploper wint is het naar zijn zeggen misschien tijd om het woord kampioenschap uit te spreken.

"We zijn vooral voorzichtig omdat het vele jaren zo is gegaan dat we met veel punten los stonden en het uiteindelijk toch weggaven. Voor ons is eigenlijk elke wedstrijd een finale. En dan kunnen we kijken waar we aan het einde van de rit staan", aldus een voorzichtige Narsingh tegenover de camera van de NOS.

Het woord 'Kampioenschap' werd niet geroepen door de spelers terwijl mensen buiten de club niet meer twijfelde aan een titel voor PSV. "Hoe meer je wint, hoe dichter bij de landstitel je komt. Dus als je van Feyenoord wint, zijn we toch wel een stap dichterbij. En kunnen we er misschien rustig over gaan praten."

Narsingh is van mening dat het huidige PSV duidelijk een stap verder is dan het elftal dat het voorgaande seizoen teleurstelde. "We weten nu dat de kansen altijd komen bij ons. Vorig jaar lieten we vaak ons hoofd zakken bij een tegendoelpunt. Nu hebben we altijd het gevoel van: ja, we gaan nog scoren."