Advocaat oogst nu al lof: Dat is een geweldige eerste thuiswedstrijd
Fletcher laaiend enthousiast over Advocaat

Advocaat oogst nu al lof: "Dat is een geweldige eerste thuiswedstrijd"

27-03-2015 16:14

Steven Fletcher looft Dick Advocaat nu al. Dat doet de aanvaller van Sunderland vlak na de aanstelling van Advocaat als opvolger van de op straat gezette Guy Poyet, die teleurstellende resultaten wist te behalen.

"Hij brengt leven in de brouwerij", citeert Voetbal International de 28-jarige Fletcher van de officiële clubsite. "Hij wil dat we alles geven en gelooft dat we de kwaliteiten hebben om in de Premier League te blijven." Op dit moment staat Sunderland één punt boven de geruchte 'streep'.

Na de interlandperiode wacht bovendien een zwaar duel. Dan komt Newcastle United op bezoek, in de altijd beladen derby. "Die wedstrijd winnen is de beste manier om alles op de rit te krijgen. Het is een geweldige eerste thuiswedstrijd voor de manager en we kijken er dan ook allemaal naar uit", stelt Fletcher.

De eerste wedstrijd onder Advocaat ging afgelopen weekeinde verloren met 1-0. West Ham United was net te sterk. Toch zag Fletcher een lichtpuntje. "Advocaat laat ons compact spelen en meer druk zetten. Dat lukte in de wedstrijd tegen West Ham, want we veroverden meer ballen en creëerden veel kansen."