Na 'Guardado' verlegt PSV prioriteiten: Positief tegenover langer verblijf
Centrumverdedigers langer in Eindhoven?

Na 'Guardado' verlegt PSV prioriteiten: "Positief tegenover langer verblijf"

28-03-2015 08:43
12

PSV hoopt op de korte termijn meer grote slagen te slaan. Vrijdag deed de club uit Eindhoven dat al door met Valencia een akkoord te bereiken over de transfersom voor Andres Guardado, die in de Eredivisie een van de uitblinkers is.

Nu ligt de prioriteit voor Marcel Brands bij het langer behouden van Nicolas Isimat-Mirin en Karim Rekik, de centrumverdedigers van PSV. "Daar zijn we mee bezig. Zij staan allebei redelijk positief tegenover een langer verblijf", zegt de technisch directeur in gesprek met De Telegraaf.

"Maar het zal moeten blijken of dat voor ons haalbaar is", vervolgt Brands. "Dat hangt af van de plannen die hun clubs hebben. Op dit moment heb ik nog geen contact gehad met AS Monaco en Manchester City."

Door het vastleggen van Guardado hoeft PSV voorlopig niet de transfermarkt op. "Met Guardado hebben we het middenveld voor volgend seizoen in principe rond. Pas als er spelers vertrekken, kijken we weer naar andere spelers", besluit de bestuurder, die vrijdag al reageerde op het akkoord over Guardado.