Van Gaal ontvangt goed nieuws van transfertarget: 'Denk wel eens aan een transfer'
Duitser spreekt open over wens van buitenlandse transfer

Van Gaal ontvangt goed nieuws van transfertarget: 'Denk wel eens aan een transfer'

29-03-2015 21:14
1

Mats Hummels lijkt bezig te zijn met zijn laatste seizoen in dienst van Borussia Dortmund. De centrale verdediger staat al langer in de belangstelling van meerdere clubs en heeft nu toegegeven een buitenlandse transfer wel te zien zitten.

Manchester United wordt gezien als de voornaamste kandidaat om Hummels vast te leggen. "Sommige dagen denk ik wel eens aan een transfer naar het buitenland. Andere dagen denk ik juist weer dat ik daar niet zal passen", vertelt de mandekker in gesprek met Kicker. "Desondanks overheerst de gedachte dat een andere competitie goed zal zijn voor mijn loopbaan."

"Uiteindelijk zal ik de Bundesliga verlaten", gaat de Duitser verder. "Ik ben hier open in, omdat ik niet een speler ben die zegt dat hij blijft en uiteindelijk uit het niets vertrekt. Daar ben ik absoluut geen fan van. Ik heb enkele gesprekken gehad met het bestuur van Dortmund, maar ik moet mijn beslissing nog nemen. Ik zal doen wat ik het beste acht voor mijn carrière. Iedereen weet dat ik het naar mijn zin heb bij Dortmund."