'Barça richt pijlen naast hoofdtarget Pogba op talentvolle middenvelders'
"Ieder kind droomt er van om ooit te spelen voor Barcelona of Real Madrd"

'Barça richt pijlen naast hoofdtarget Pogba op talentvolle middenvelders'

07-04-2015 15:59

FC Barcelona heeft de pijlen gericht op Paul Pogba. De middenvelder van Juventus is de droomaanwinst van de Spaanse grootmacht op het moment dat ze weer actief mogen worden op de transfermarkt. De Fransman is echter niet de enige speler die op het verlanglijstje staan, ook Max Meyer en Miralem Pjanic hebben indruk gemaakt.

Meyer heeft als negentienjarige indruk gemaakt in het shirt van Schalke 04. De jongeling speelde inmiddels al 78 officiële wedstrijden voor de club uit Gelsenkirchen. Zelf heeft hij in gesprek met Bild al aangegeven een overstap naar Spanje wel te zien zitten. "Ieder kind droomt er van om ooit te spelen voor Barcelona of Real Madrd. Dat zijn de twee beste teams", aldus de Duiters tegenover Bild. Meyer is in het bezit van een contract tot medio 2018.

Pjanic wordt nog altijd gezien als talentvolle speler, qua leeftijd is de international van Bosnië-Herzegovina al wel wat verder dan Meyer. De middenvelder is 25. In het verleden werkte hij al samen met Luis Enrique, die zijn trainer was bij AS Roma. Onlangs liet de centrale middenvelder weten dat hij in zijn carrière het meest geleerd heeft van de Spaanse oefenmeester die nu aan het roer staat van Barça. Hij heeft de meeste invloed gehad op zijn ontwikkeling.

De voormalig speler van FC Metz en Olympique Lyon, in het bezit van een contract tot medio 2018 en in het verleden jeugdinternational van Luxemburg, heeft bovendien veel bewondering voor het spel van Barcelona. Fans van Barça moeten nog wel even wachten, pas op 1 januari 2016 mag de Catalaanse club weer spelers kopen.