Ajacied maakt zich niet druk over tweede plaats: Totaal niet mee bezig
"Op trainingen laten we bij vlagen ook goede dingen zien"

Ajacied maakt zich niet druk over tweede plaats: "Totaal niet mee bezig"

17-04-2015 18:25
3

Ajax is op papier nog niet zeker van de tweede plaats. Spelers van de club uit Amsterdam verwachten echter niet de club dit seizoen nog op een andere positie komt te staan. De regerend kampioen kijkt verder, het wil het publiek vermaken en beter gaan voetballen.

"Het zou raar zijn als wij geen tweede worden, dus daar ben totaal niet mee bezig", zei Nick Viergever vrijdag voor de camera van Ajax TV. "We willen ons spel attractief maken, zijn bezig met ons spel. Ik ben totaal niet bezig met de stand. We willen goed positiespel spelen, vooruit. Hopen dat het er in de laatste wedstrijden uit gaat komen."

Op basis van de trainingen heeft Viergever daar in ieder geval vertrouwen in. "Trainingen die we gedaan hebben waren goed en scherp. We zijn hard aan het trainen. Op trainingen laten we bij vlagen ook goede dingen zien, nu moeten we dat tegen NAC laten zien. Het is een ploeg die de punten hard nodig heeft, teruggetrokken zal spelen. Dat is altijd lastig. Maar we weten wat ons te doen staat."

In een uitverkocht huis wil Viergever zondag voor de aanwezige supporters iets laten zien. De Ajacied wil de fans iets teruggeven voor de steun die er dit jaar was. "Thuis voor publiek nog wat laten zien. We willen de fans nog twee mooie thuiswedstrijden geven."