'Salaris van één miljoen euro ligt klaar voor beoogde aanwinst van Feyenoord'
Terugkeer Guidetti allesbehalve zeker

'Salaris van één miljoen euro ligt klaar voor beoogde aanwinst van Feyenoord'

18-04-2015 09:38
15

De transfer van John Guidetti naar Feyenoord lijkt allerminst zeker. De Zweedse aanvaller loopt bij Manchester City uit contract, is momenteel verhuurd aan Celtic FC en kan terugkeren naar De Kuip.

Inmiddels deden de Rotterdammers de spits al een prima aanbieding. "Guidetti heeft een nieuwe zaakwaarnemer die vooral dollartekens in zijn ogen heeft. Hij heeft een uiterst riante aanbieding gekregen voor Feyenoord-begrippen. Dan praat je over circa één miljoen euro", geeft Jan Dirk Stouten, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond aan in FC Rijnmond.

"Maar Guidetti, een bankzitter in de Schotse competitie, eist veel meer geld. De vraag is dus of hij zijn woorden waar gaat maken. Je kunt wel zeggen dat je wil terugkeren, maar je moet ook willen inleveren om terug te keren bij je club", aldus Stouten, die ziet dat Feyenoord de Zweed wel graag wil hebben. "Daarom heeft de club hem ook gelijk een uitstekende aanbieding gedaan."

In Voetbal International onthulde de journalist dat het kamp-Guidetti liefst twee tot drie miljoen euro tekengeld wil. Mede door deze ontwikkelingen lijkt een transfer van Guidetti van de baan.