Klaassen haalt hard uit naar Ajax: Ik kan me voorstellen dat mensen dat denken
"Het is niet leuk op deze manier"

Klaassen haalt hard uit naar Ajax: "Ik kan me voorstellen dat mensen dat denken"

19-04-2015 17:04
10

Davy Klaassen kon zijn diepe teleurstelling na het doelpuntloze gelijkspel van Ajax tegen NAC Breda niet verhullen. Voor de derde keer dit seizoen zag het publiek in de Arena geen doelpunt.

Klaassen erkent dat het momenteel geen pretje is om supporter van Ajax te zijn. "Ik kan me goed voorstellen dat mensen denken dat we er geen zin meer in hebben", treurt hij in gesprek met FOX Sports.

"We zijn helemaal niet beter geworden de laatste weken. Elke wedstrijd gebeurt hetzelfde, we spelen in een te laag tempo en zijn tot weinig verrassingen in staat. We zijn absoluut niet in vorm, en dat is al langere tijd zo. Dat is heel frustrerend. We kregen vandaag hele grote kansen en er gaat er gewoon niet één in."

Ook NAC Breda maakte aanspraak op de drie punten, geeft Klaassen toe. "Die open kans (voor Mats Seuntjens, red.) van hun had er natuurlijk gewoon in gemoeten. Dan verlies je gewoon. Het is niet leuk op deze manier."

Frank de Boer hoopte in de laatste fase van het seizoen het publiek te vermaken. Daar komt echter bar weinig van terecht. Klaassen: "We moeten ons schamen voor wat we de laatste weken hebben laten zien. Of er nog iets positiefs te melden is? Ja de rentree van Viktor Fischer. Hij heeft het goed gedaan dus complimenten voor hem."