Grote irritaties bij Ajax: Godverdomme schitterend weer, ga wat doen!
Grote irritaties bij trainer

Grote irritaties bij Ajax: "Godverdomme schitterend weer, ga wat doen!"

20-04-2015 16:50
43

Frank de Boer is maandag op de training van Ajax ontploft. De teleurstellende serie van de Amsterdamse club en de houding van de spelers leiden tot grote irritaties bij de trainer.

Op beelden van Ajax TV is te zien dat De Boer de training stillegt en ontsteekt in woede. "Scherpte, de wil om die wedstrijd te winnen", roept de trainer, die zeer ontevreden is over de houding van zijn spelers.

"Jongens, daar begint het allemaal mee. Wil je resultaat halen, dan zul je in kleine dingetjes scherp moeten zijn. Jullie komen een halve minuut voor aanvang het veld op sjokken. Het is godverdomme schitterend weer, kom hier twintig minuten van tevoren en ga wat doen!"

"Wat hebben jullie een zwaar leven", vervolgt De Boer zijn tirade. "Je moet blij wezen dat je dit mag doen. Binnen zestien jaar is het over, als je geluk hebt. Het moet vanuit je hart komen, dat heb ik vorige week ook al gezegd."

De Ajax-trainer was na de tegenvallende thuiswedstrijd van Ajax tegen NAC (0-0) mild in zijn oordeel, maar blijkt wel degelijk geïrriteerd te zijn door de recente resultaten. Dat leidde maandag tot de woede-uitbarsting.