Man, het is een gekkenhuis. We gaan naar Wembley! Geweldig
"Het was voor hem het mooiste afscheidscadeau geweest"

"Man, het is een gekkenhuis. We gaan naar Wembley! Geweldig"

21-04-2015 09:36

Leandro Bacuna glimlachte van oor tot oor na de zege op Liverpool (2-1) in de halve finale van de FA Cup. De rechtsback van The Villans mag zich nu opmaken voor de finale, die evenals de halve finale op Wembley wordt afgewerkt.

"Man, het is een gekkenhuis. We gaan naar Wembley! Geweldig", jubelde Bacuna in gesprek met De Telegraaf, verwijzend naar het feit dat de hele stad Birmingham ontplofte na het bekersucces van Villa.

Niet Steven Gerrard, maar Villa speelt nu op 30 mei de finale in de FA Cup tegen Arsenal. Het is nota bene de dag waarop icoon Gerrard 35 wordt én de dag waarop hij zijn laatste prijs met Liverpool kon pakken als speler zijnde. "Het was voor hem het mooiste afscheidscadeau geweest, maar gelukkig voor ons staan wij er nu."

Tim Sherwood wordt gezien als de grote man achter het succes. Hij kwam onlangs als vervanger van Paul Lambert naar Villa en plots veranderde alles. The Villans hebben nu vier punten voorsprong in strijd tegen degradatie én staan dus in de eindstrijd om de FA Cup.