Mooie vooruitzichten Feyenoord: Kuyt komt eraan en wellicht nog meer spelers
"Kijkend naar dit seizoen zijn we door niemand weggespeeld"

Mooie vooruitzichten Feyenoord: "Kuyt komt eraan en wellicht nog meer spelers"

25-04-2015 18:38

Feyenoord en FC Groningen kruisen zondag de degens. De Rotterdammers willen graag winnen om de derde plek veilig te stellen, zo weer ook doelman Kenneth Vermeer, die afgelopen zomer van Ajax naar Feyenoord trok.

Feyenoord verloor vorige week met 0-1 van Go Ahead Eagles en maakte de strijd om de derde plek weer even spannend, al liet Vitesse vrijdag weer drie dure punten liggen. "Het was balen dat we de strijd weer onnodig spannend hebben gemaakt, maar we staan er nog goed voor. We hebben alles in eigen hand", aldus Vermeer voorafgaand aan de pot van Vitesse tegen ADO Den Haag (1-0 nederlaag), tegenover RTV Rijnmond.

Als de Rotterdammers zondag van Groningen winnen, is de derde plaats een feit. Die had al een feit kunnen zijn als Feyenoord van Eagles had gewonnen. "Ik ben goed ziek geweest van de nederlaag tegen Go Ahead Eagles en heb echt even niets willen doen. Ik kan slecht tegen mijn verlies, dus mijn humeur is dan niet al te goed."

Vermeer verwacht dat het geen makkie wordt tegen Groningen, dat nog de bekerfinale speelt. Europees voetbal zou Vermeer goed doen. "Dirk Kuyt komt eraan en wellicht nog meer spelers. Kijkend naar dit seizoen zijn we door niemand weggespeeld, maar op de belangrijke momenten gaven we niet thuis en lieten we punten liggen", kijkt Vermeer alvast met vertrouwen vooruit.