'Rekiki' nu overal te horen: Ik zag het zelfs voorbijkomen op de Russische tv
Rekik kan wel lachen om aanstekelijk liedje

'Rekiki' nu overal te horen: "Ik zag het zelfs voorbijkomen op de Russische tv"

26-04-2015 10:13
15

De beelden van een zingende Karim Rekik tijdens de huldiging van PSV gingen de hele wereld over. De verdediger beseft dat hij wat los heeft gemaakt bij de supporters én zijn ploeggenoten.

Rekik greep tijdens de huldiging de microfoon en zweepte de supporters op met een aanstekelijk liedje. "Zonet zongen de fans het ook weer, leuk toch? Ik had nooit verwacht dat het zo populair zou worden. Ik zag het zelfs voorbijkomen op de Russische tv. Het is niet te geloven hoeveel reacties ik heb gekregen. Sommigen waren niet zo vleiend, maar het overgrote deel wel", aldus de verdediger tegenover Metro.

"Het werd een keer gezongen toen ik net bij PSV zat. Tijdens de huldiging schoot me dat weer te binnen. De fans hebben altijd achter ons gestaan, dus het leek me wel leuk om het liedje opnieuw te zingen. Het is wel iets dat blijft hangen, zelfs in de kleedkamer werd het de afgelopen dagen soms gezongen. Het is mooi om de fans mee te laten genieten. Weet je wat ik het mooiste vond van de beelden? De blikken van de supporters, ze waren zó intens gelukkig."