PSV bevestigt concrete belangstelling: Zij zijn inderdaad een stapje verder
"Het is logisch dat er om hem zoveel te doen is"

PSV bevestigt concrete belangstelling: "Zij zijn inderdaad een stapje verder"

01-05-2015 09:27
3

Liverpool en Paris Saint-Germain zijn de enige clubs die concrete belangstelling hebben voor Memphis Depay. Dat bevestigt Marcel Brands in gesprek met FOX Sports.

De clubs uit Engeland en Frankrijk zijn serieus met Depay in gesprek én kunnen voldoen aan alle voorwaarden van PSV. Manchester United hoort daar niet bij. "Zij zijn inderdaad een stapje verder dan Manchester United. Die hebben alleen hun interesse kenbaar gemaakt", aldus de technisch directeur van PSV.

Wedden

Meer odds

Inmiddels hebben ook andere clubs dan Liverpool en PSG zich gemeld voor Depay. "Maar Bayern München, zoals ik gelezen heb, zit daar niet bij", zegt Brands. "Het is logisch dat er om hem zoveel te doen is. Memphis kent voor een jonge speler een enorm rendement. Daar mag hij erg trots op zijn."

De Eindhovense club laat de 21-jarige topschutter eerst met geïnteresseerde clubs praten, alvorens de transfersom ter tafel komt. Die zal rond de dertig miljoen euro liggen. Liverpool leidt naar verluidt de dans om Depay, maar kijkt ook naar andere opties. Ook Manchester United werd vrijdag weer aan hem gelinkt.