PSV denkt hardop aan speler van Manchester United: Best een kans
Speler van United naar PSV?

PSV denkt hardop aan speler van Manchester United: "Best een kans"

02-05-2015 07:39
9

Marcel Brands denkt dat er een reële kans is dat een speler als Adnan Januzaj zijn geluk een keer bij een club als PSV beproeft. Op dit moment komt de aanvallend ingestelde speler nauwelijks voor in de plannen bij Manchester United.

Wellicht dat Louis van Gaal in de transferperiode wat voor PSV kan betekenen. "Als zo'n speler als Januzaj zou willen en Champions League compenseert voor hem zaken die minder aantrekkelijk zijn aan een tijdelijke overstap, heb je best een kans", zegt Brands in het Algemeen Dagblad.

De technisch directeur vervolgt: "Luuk de Jong heb ik na zijn eerste jaar Bundesliga al eens benaderd. Toen zag hij het nog niet zitten, en zijn club ook niet. Het tweede jaar ziet hij het wel zitten. Wij zeiden: je gaat weer elke week op nummer 9 spelen, je kunt 20 goals maken, je gaat weer in beeld komen bij Oranje."

En zo geschiedde het inderdaad. De Jong speelde zich in de kijker bij bondscoach Guus Hiddink en maakte tot dusver negentien competitiegoals. "Dat is allemaal uitgekomen en dat is leuk. En als Luuk zo doorgaat, speelt ie nog één jaar hier en kan hij daarna opnieuw naar het buitenland", besluit Brands.