De Boer kan niet meer stuk bij aanstormende Ajax-groeibriljant: 'Niemand doet dat'
"Hij doet echt veel met de jeugd"

De Boer kan niet meer stuk bij aanstormende Ajax-groeibriljant: 'Niemand doet dat'

02-05-2015 19:42
3

Abdelhak Nouri geldt als één van de grootste talenten van Ajax. De speler van Ajax A1 ontwikkelde zich erg goed en blonk uit in de A1 van de Amsterdammers. Dat team staat op het punt kampioen te worden, al stelde PSV A1 een titelfeest nog even uit.

Meermaals stak Frank de Boer, trainer van Ajax, de loftrompet over de geweldige lichting van de A1. "We hebben een goede band en we willen elkaar helpen", vertelde Nouri in gesprek met Ajax TV. De groeibriljant had natuurlijk niet gemist dat ook Johan Cruijff zich positief uitliet over Ajax A1, na het duel met FC Barcelona (2-2) in de UEFA Youth League.

"Wij vinden dat alleen maar leuk, dat de grote Johan Cruijff over ons praat. Hij zegt mooie woorden en dan krijg je nog meer zin om goed te spelen", aldus Nouri, die lovend is over De Boer. "Volgens mij is er geen enkele trainer die doet wat De Boer doet. Hij bekijkt de C'tjes, de B'tjes, A'tjes, hij kijkt naar ieder team. Ik denk dat geen enkele hoofdtrainer dat doet en dat vind ik mooi om te zien. Hij doet echt veel met de jeugd en het voelt als speler lekker als hij komt kijken."