Droogte zit PEC-spits niet lekker: Daar schaam ik mij voor
Necid wil zo snel mogelijk weer doelpunten maken

Droogte zit PEC-spits niet lekker: "Daar schaam ik mij voor"

02-05-2015 23:50

Tomas Necid was in de eerste seizoenshelft de grote man aan de kant van PEC Zwolle. In de tweede seizoenshelft kwam de Tsjech echter nog niet tot scoren en dat zit hem niet lekker.

Necid heeft zelf geen verklaring voor zijn doelpuntloze periode. "Hoe dat komt? Ja, goede vraag. Ik heb inderdaad nog niet gescoord en daar schaam ik mij voor. Maar ik kan er niet zoveel aan doen, ik moet geduld hebben. Ik voel me goed en als spits wil je zo snel mogelijk weer scoren. Elke training en wedstrijd werk ik hard, ik moet wachten op een goede kans. Ik hoop mijn oude niveau weer te halen in de bekerfinale", meldt hij aan RTV Oost.

Desondanks voelt de spits zich op zijn gemak in Zwolle. "Alles bevalt mij prima hier. Ik ben hier gelukkig en tevreden. Het stadion, het veld en de supporters, het is allemaal geweldig. Elke wedstrijd is uitverkocht. De supporters zijn betrokken en fanatiek. De stad Zwolle is ook mooi en sfeervol. Ik heb ook in Praag en Moskou gewoond, maar Zwolle voelt voor mij als een warm bad.