Depay al gefeliciteerd door ploeggenoten, transfer naar United rond
Clubs bereiken akkoord, speler vliegt vandaag naar Manchester

Depay al gefeliciteerd door ploeggenoten, transfer naar United rond

07-05-2015 12:03
11

Memphis Depay vervolgt zijn loopbaan bij Manchester United. Dat meldt Voetbal International donderdag. PSV en de Engelse topclub hebben inmiddels een akkoord bereikt.

Woensdagavond werd al bekend dat PSV en de club waar Louis van Gaal trainer is in gesprek waren. Dat wilde nog niet direct zeggen dat een transfer dichtbij was, maar Depay heeft zelf blijkbaar ook groen licht gegeven voor de overstap.

Volgens Voetbal International heeft United niet alleen een akkoord met PSV, maar heeft Phillip Cocu donderdag dit zelfs al aan de spelersgroep bekendgemaakt. Daarna volgde applaus en werd de huidige topscorer van de Eredivisie uitgebreid gefeliciteerd door zijn ploeggenoten.

Volgens diverse media zou Depay al op bezoek zijn geweest bij United. Dit ontkende de speler zelf overigens. De 21-jarige Depay kan bij United onder de vleugels van oud-bondscoach Louis van Gaal gaan werken. Liverpool en Paris Saint-Germain zijn nu geklopt en lopen Depay mis.

De transfersom van Depay ligt volgens Telesport rond de dertig miljoen euro. De krant meldt ook dat Depay donderdag nog afreist naar Engeland om de laatste details te bespreken. Zijn contract bij PSV liep tot medio 2018.