Tukkers vestigen hoop op duo: Er staan positieve dingen te gebeuren
Breukers en Bruns langer bij de club?

Tukkers vestigen hoop op duo: "Er staan positieve dingen te gebeuren"

14-05-2015 10:10

Een langer verblijf van Thomas Bruns en Tim Breukers bij Heracles Almelo hangt in de lucht. Beide spelers beschikken in Almelo over een aflopend contract.

Voor Bruns staat er op korte termijn een vervolggesprek over een nieuw, meerjarig contract in de agenda. "Er zijn ook andere clubs geïnteresseerd in Thomas, maar bij Heracles Almelo staan veel positieve dingen te gebeuren. Hendrie Krüzen komt terug als trainer en John Stegeman heeft aangegeven in Thomas een belangrijke speler voor de toekomst te zien. Hij is nog maar 23 jaar", zegt zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp tegenover Voetbal International.

"Misschien is het verstandig nog één of twee jaar te blijven. Binnenkort praten we daarover verder met de club", besluit Eijkelkamp, die wordt aangevuld door Breukers. "Ik heb recent een gesprek gehad met de leiding van Heracles Almelo en die heeft daarin aangegeven met me verder te willen. Ik heb het naar mijn zin bij deze club, dus ook voor mij is blijven zeker een optie", aldus de verdediger. Bruns en Breukers moeten er nog wel zien uit te komen, want ook Breukers heeft nog niet gesproken over de voorwaarden.