VoetbalPrimeur Elftal van het Jaar: rechtsback

VoetbalPrimeur Elftal van het Jaar: rechtsback

19-05-2015 12:00
14

Het seizoen zit erop, tijd dus om de balans op te maken! We nomineren per positie de beste spelers van het seizoen en komen zo tot het elftal van het jaar.

Dat bepalen wij niet zelf, maar daar vragen we de medewerking van onze bezoekers voor. Wij nomineren een aantal kandidaten, jullie hakken de knopen door via de poll onder dit bericht. Vandaag is het tijd voor de rechtsbacks! De vier genomineerden:

Santiago Arias (PSV)
Het is voor de Colombiaan jammer dat hij dit voorjaar geblesseerd raakte, hij was namelijk bezig aan een uitstekend seizoen. Won de concurrentiestrijd met Joshua Brenet glansrijk.

Kevin Diks (Vitesse)
Wie had het dit seizoen nog over Kelvin Leerdam? Diks, pas achttien jaar, kwam tot 22 wedstrijden en is een vaste waarde in de ploeg die na de winterstop zo prima speelt.

Bram van Polen (PEC Zwolle)
De aanvoerder van een ploeg die opnieuw verbaasde. Van Polen kwam in 32 van de 34 competitiewedstrijden in actie en deed dat uitstekend.

Mattias Johansson (AZ)
De rechtsback van de nummer drie van de Eredivisie begon zeer zwak aan dit seizoen, net zoals zijn hele ploeg, maar herstelde zich knap. Was in de tweede seizoenshelft prima op dreef.

Wie is de beste rechtsback van het seizoen? Maak via onderstaande poll jouw keuze! Mis jij iemand? Drop ze in het reactiesysteem!

Stem ook op de andere posities die al online staan: Doelman