'Manchester United incasseert dreun op transfermarkt en wijkt uit naar Valencia'
Van Gaal krijgt slecht nieuws uit Dortmund

'Manchester United incasseert dreun op transfermarkt en wijkt uit naar Valencia'

21-05-2015 10:51
2

Louis van Gaal kan een dikke streep trekken door de naam van Mats Hummels. De Duitse verdediger stond al een tijdje hoog op de lijst van de Nederlandse oefenmeester om de selectie van Manchester United te versterken, maar daar heeft de Dortmund-speler geen zin in.

De technisch directeur van Dortmund, Michael Zorc, gaf woensdagavond een interview aan het Duitse blad Kicker en stelde daarin dat zijn pupil in Duitsland blijft. "Het is logisch dat Mats nadenkt over zijn toekomst, maar wij hebben grootse plannen met hem en hij heeft een overgang naar Manchester United geweigerd."

Van Gaal moet nu op zoek naar een andere defensieve versterking en is volgens The Daily Mail uitgekomen bij Nicolas Otamendi. De Argentijnse verdediger van Valencia moet de zorgen over de achterhoede wegnemen. Otamendi moet zo'n 45 miljoen euro kosten. Met Marcos Rojo, Phil Jones en Jonny Evans lukt het dit seizoen niet in de Premier League. Laatstgenoemde verdediger mag zelfs weg bij United. Naar verluidt staat Everton klaar om de Noord-Ier over te nemen.