Napoli belegt persconferentie, Benitez kondigt waarschijnlijk overstap naar Real aan
Real Madrid ontsloeg Carlo Ancelotti onlangs

Napoli belegt persconferentie, Benitez kondigt waarschijnlijk overstap naar Real aan

26-05-2015 22:06
2

Napoli belegt aankomende donderdag een ingelaste persconferentie. Waarschijnlijk is trainer Rafael Benitez het onderwerp van gesprek. De Spaanse oefenmeester vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar Real Madrid, dat onlangs Carlo Ancelotti op straat zette.

Dinsdag stuurde de Italiaanse ploeg een uitnodiging de deur uit naar verschillende media, die zodoende de kans krijgen om de persconferentie live bij te wonen. De persconferentie vindt donderdagochtend om 11:00 plaats op het trainingscomplex.

Aureio De Laurentiis, de voorzitter van de Napolitanen, liet dinsdagavond doorschemeren dat zijn club zich opmaakt voor een verrassing. Wat dat precies inhoudt, zal Benitez aankomende donderdag hoogstwaarschijnlijk zelf vertellen.

Benitez is echter niet de enige kandidaat om het roer bij Real Madrid over te nemen. Ook Jurgen Klopp, die Borussia Dortmund na jaren trouwe dienst verliet, is in beeld. Maar aangezien Napoli nu dus een persconferentie aankondigt, zal Benitez de beste papieren hebben om Ancelotti te doen vergeten.