Gerrard neemt op prachtige wijze afscheid van Liverpool: Aan al mijn fans
Engelse middenvelder schrijft brief aan Liverpool-fans

Gerrard neemt op prachtige wijze afscheid van Liverpool: "Aan al mijn fans"

27-05-2015 22:07
3

Steven Gerrard heeft op emotionele wijze afscheid genomen van de fans van Liverpool. De middenvelder schreef een persoonlijke brief aan de fans van The Reds.

Gerrard speelde afgelopen weekend zijn laatste wedstrijd voor Liverpool. De middenvelder vertrekt komende zomer naar het Amerikaans Los Angeles Galaxy, maar niet voordat hij afscheid nam van de fans. De Engelse international schreef een persoonlijke brief.

"Liverpool FC heeft een groot deel van mijn leven bepaald, al van toen ik acht jaar oud was en ik weet dat ik dit enorm zal missen", schreef Gerrard. "Het is een emotioneel afscheid geworden in de twee laatste wedstrijden, en ik ben weggeblazen door de manier waarop jullie supporters hulde gebracht hebben. Het is absoluut een privilege zo lang voor deze prachtige club te hebben mogen spelen."

"Als kind was het mijn droom een keer in het shirt van Liverpool te spelen. Nooit had ik gedacht dat ik 17 jaar in het eerste team zou spelen en 710 maal op het strijdtoneel zou verschijnen. Ik heb ervan genoten om te spelen voor de club met de beste supporters ter wereld. Het was een geweldig avontuur. Ik heb veel hoogte- en dieptepunten gekend en ik moet zeggen dat de hoogtepunten de dieptepunten overtreffen."

"Natuurlijk vond het hoogtepunt van mijn carrière 10 jaar geleden plaats in Istanbul. Waar ik de beker met grote oren in de lucht mocht steken. Ik ben er zeker van, er was op dat moment geen trotser wezen op aarde dan ik. Ik ben dan wel even weg de komende jaren, ik ben altijd een supporter van Liverpool geweest en zal dat altijd blijven."

De complete brief van Gerrard is te lezen op de clubwebsite van Liverpool.