Merkwaardig bericht uit Emmen: 'nee' voor topscorer na Eredivisie-interesse
"Dat is nog niet honderd procent zeker"

Merkwaardig bericht uit Emmen: 'nee' voor topscorer na Eredivisie-interesse

29-06-2015 23:38
1

Cas Peters mag zijn conditie niet op peil houden bij FC Emmen. De Jupiler League-club heeft 'nee' gezegd tegen het verzoek van de clubloze aanvaller.

Peters kroonde zich afgelopen seizoen tot clubtopscorer met 23 doelpunten, maar veel krediet heeft hij blijkbaar niet. In afwachting van een nieuwe club houdt hij zijn conditie op peil in de sportschool.

Wedden

Meer odds

"Ik had graag bij FC Emmen meegetraind, maar dat mag niet. Alleen als ik zou ingaan op de aanbieding", vertelt de 22-jarige spits aan RTV Drenthe. "Ik wil niets slechts over FC Emmen zeggen en ergens begrijp ik de club ook wel, maar vind het wel jammer."

Peters is transfervrij en heeft de clubs voor het uitkiezen. Een keuze heeft hij nog niet gemaakt. "Er zijn wat clubs uit de subtop van de Eredivisie die belangstelling hebben en ook vanuit de Engelse Championship is er concreet geïnformeerd."

FC Emmen-trainer Marcel Keizer liet na de eerste training van de Drentse club maandag weten dat hij Peters niet meer terug ziet keren. "Dat is nog niet honderd procent zeker", reageert Peters.