'PSV trekt mogelijk voor weekeinde stekker uit transfer van zeven miljoen'
Pereiro niet naar PSV?

'PSV trekt mogelijk voor weekeinde stekker uit transfer van zeven miljoen'

01-07-2015 07:00
20

PSV heeft in de afgelopen periode alles op alles gezet om Gaston Pereira naar de club te halen. De transfer dreigt echter in het water te vervallen. De zaakwaarnemer van de Uruguayaan houdt de overgang namelijk tegen.

Dat schrijft De Telegraaf woensdagochtend. PSV heeft al een akkoord met Nacional over de transfer en ook met Pereira is reeds overeenstemming bereikt. Zo is PSV bereid vijf miljoen euro te betalen. Het bedrag kan bovendien door bonussen oplopen tot zeven miljoen euro.

Francisco Paco Casal, de zaakwaarnemer van Pereira, steekt daar echter een stokje voor. Hij ziet zijn cliënt liever naar een andere, meer betalende club gaan. In de media wordt gezegd dat naast PSV ook FC Porto, Juventus en Chelsea interesse hebben. Casal vestigt zijn hoop op een van die drie clubs. Mocht Pereira immers voor een van die clubs kiezen, dan pikt hij zelf mogelijk een grotere zak geld mee.

PSV wil snel duidelijkheid en heeft daarom volgens De Telegraaf een deadline gesteld: als de transfer niet voor het weekeinde wordt afgerond, zet de club uit Eindhoven er definitief een streep doorheen.