'Chelsea heeft sensationele en pikante huurdeal van miljoenen afgerond'
Akkoord over huurovereenkomst

'Chelsea heeft sensationele en pikante huurdeal van miljoenen afgerond'

01-07-2015 12:59
3

Radamel Falcao heeft zijn sensationele en pikante overstap naar Chelsea afgerond, zo meldt zijn familie aan de Engelse krant The Guardian. De spits speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor Manchester United en gaat nu als huurling bij Chelsea aan de slag.

Zowel de vader als oom van Falcao bevestigden tegenover het medium dat alle formaliteiten nu zijn afgerond. Niks staat Falcao nog in de weg om met Chelsea mee te gaan op tour in Noord-Amerika. De Colombiaanse spits wordt door Chelsea eerst een jaar gehuurd van AS Monaco. In de overeenkomst is een optie opgenomen waardoor The Blues de huurovereenkomst kunnen omzetten in een permanente deal.

De 29-jarige Falcao gaat ongeveer 250.000 euro per week verdienen bij Chelsea, dat Monaco een huursom van 5,5 miljoen euro betaalt. José Mourinho, de manager van Chelsea, liet in een eerder stadium al weten dat hij Falcao graag weer naar zijn oude niveau wilde helpen. Saillant detail: de heren hebben dezelfde zaakwaarnemer. Dat is Jorge Mendes. Onder Louis van Gaal bij United kon Falcao afgelopen seizoen geen potten breken.