'Ik hoop dat FC Groningen meewerkt, drie á vier miljoen is na vorig seizoen reëel'
Middenvelder loopt niet weg voor transferwens

'Ik hoop dat FC Groningen meewerkt, drie á vier miljoen is na vorig seizoen reëel'

01-07-2015 23:32
3

Tjaronn Chery meldde zich deze week gewoon op de eerste training van FC Groningen. De middenvelder wordt door diverse clubs gevolgd, maar een transfer is vooralsnog uitgebleven.

Dat Chery zich zondag meldde voor de eerste training op het veld van VV Haren, zorgde niet voor chagrijn. "Dat doe ik met heel veel plezier, maar ik hoop dat er wel snel duidelijkheid komt", aldus de speler tegen Voetbal International. "Ik hoop dat FC Groningen meewerkt, al snap ik ook wel dat ze me niet laten gaan voor één miljoen euro."

"Een transfersom tussen de drie en vier miljoen is gezien mijn prestaties vorig seizoen (vijftien goals en zes assists, red.) wel reëel. Ik hoor en lees ook dat heel veel clubs belangstelling voor me hebben, ook uit China en het Midden-Oosten. Maar laat ik duidelijk zijn: ik wil het liefst in Europa blijven. Ik heb twee heel goede seizoenen gehad bij FC Groningen en voel dat ik toe ben aan een echte stap omhoog. Gezien mijn kwaliteiten hoor ik zeker thuis in de Premier League of de Bundesliga", besluit Chery.