PSV leest berichten over 'definitieve transfer' van Pereiro en komt met reactie
Brands in spanning

PSV leest berichten over 'definitieve transfer' van Pereiro en komt met reactie

03-07-2015 08:43
12

PSV kan nog niet bevestigen dat Gáston Pereiro de nieuwe aanwinst van de club wordt. Technisch directeur Marcel Brands wil nog geen hoge verwachtingen bij de supporters wekken.

Volgens media in Uruguay is de miljoenentransfer van Pereiro naar PSV definitief. Brands meldt aan Rik Elfrink en Jeroen Kapteijns, PSV-watchers van respectievelijk het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf, echter dat er nog geen sprake is van een akkoord. 

De landskampioen verwacht Pereiro dan ook nog niet in Nederland dit weekend. 'PSV is dichtbij een transfer, maar waant zich nergens zeker van tot zijn boarding pass is geprint', schrijft Elfrink. De transfer van Pereiro, die zo'n zeven miljoen euro moet kosten, kan dan ook nog niet worden bevestigd.

Dat ligt vooral aan de lastige omstandigheden, zoals ook het geval is bij de naderende transfer van Maxime Lestienne. 'Zaken doen in Zuid-Amerika en Midden-Oosten vergt veel geduld. Machtige presidenten en makelaars span je niet zomaar voor je karretje', aldus Kapteijns.