Bayern München door mangel: Hij hoort bij de beste spelers ter wereld
Duitser krijgt weinig kansen

Bayern München door mangel: "Hij hoort bij de beste spelers ter wereld"

05-07-2015 16:59
3

Mario Götze is druk bezig zich onmogelijk te maken bij Bayern München. De zaakwaarnemer van de kleine Duitser haalt zondag uit naar de clubleiding van de recordkampioen.

Götze kreeg in de slotfase van afgelopen seizoen veel kritiek te verduren van onder meer Franz Beckenbauer. Onterecht, oordeelt Volker Struth. De zaakwaarnemer vindt dat de aanvallende middenvelder veel te weinig kansen krijgt van trainer Pep Guardiola.

Wedden

Meer odds

"Ik had gehoopt dat Bayern wat vaker achter Mario had gestaan", reageert Struth in gesprek met Bild am Sonntag. "Ik weet zeker dat, als Mario wél vertrouwen krijgt, hij ook beter gaat spelen. Hij heeft ongelooflijk veel potentie, hoort bij de beste spelers ter wereld."

Götze kreeg in de belangrijke wedstrijden nauwelijks speeltijd van Guardiola. In de halve finale van de Champions League tegen FC Barcelona werd hij louter gebruikt als invaller, net als tegen Borussia Dortmund in de halve finale van de DFB Pokal.

Struth: "Natuurlijk heeft hem dat pijn gedaan, hij heeft er last van gehad. 'Waarom sta ik niet in de basis?', heeft Mario zich vaak afgevraagd. Hij is niet voor niets naar Bayern vertrokken. Ik verwacht meer krediet." Götze schoot Duitsland een jaar geleden nog naar de wereldtitel.