Wilkshire maakt er een potje van bij Feyenoord: Niemand klopte op mijn deur
Australiër is afwezig

Wilkshire maakt er een potje van bij Feyenoord: "Niemand klopte op mijn deur"

06-07-2015 19:28
2

De voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen is net een week oud, maar Luke Wilkshire is er nog niet helemaal bij. Ook maandag was hij betrokken bij een incident.

Wilkshire meldde zich vorige week op de eerste training met een buikje en lichte onderkin. Dat kwam de Australiër op veel kritiek te staan, ook al trekt men zich daar in Rotterdam-Zuid weinig van aan. Wilkshire reageerde zondagavond zelf door een foto van een voetballende olifant te posten.

Giovanni van Bronckhorst zal echter niet blij zijn met de rechtsback, die zich maandagavond weer van zijn slechtste kant liet zien. De oefensessie van Feyenoord, dat is afgereisd naar het Oostenrijkse Seefeld voor een trainingskamp, begon om 19:00 uur en Wilkshire was in geen velden of wegen te bekennen.

De international bleek zich te hebben verslapen. "Niemand klopte op mijn deur", aldus Wilkshire, die zich na tien minuten alsnog meldde. Sven van Beek ontbrak maandagavond volledig. De verdediger heeft last van zijn enkel en stapte op de fiets om voor zichzelf te trainen.