Volgende wereldster dient zich aan in Amerika: Niemand twijfelt daaraan
Pirlo maakt zich op voor nieuw avontuur

Volgende wereldster dient zich aan in Amerika: "Niemand twijfelt daaraan"

06-07-2015 19:57
1

New York City FC rondde maandag de komst van Andrea Pirlo af. Met de komst van de Italiaan heeft de Major League Soccer er opnieuw een naam van faam bij.

Eerder trokken ook al spelers als Kaká, David Villa, Thierry Henry en David Beckham naar het Noord-Amerikaanse continent. Met Villa en Lampard komt Pirlo nu samen te spelen bij New York City. "Niemand twijfelt eraan dat we met Pirlo een van de beste spelers ter wereld naar de MLS hebben gehaald", reageert City-coach Jason Kreis trots op de clubwebsite.

"Ook David Villa's laatste wedstrijd in Europa was een Champions League-finale, waarmee ik wil aangeven dat we een topsporter binnen hebben gehaald. We krijgen met Pirlo een speler die over een winnaarsmentaliteit en vechtlust beschikt. Hij heeft niet alleen het WK gewonnen, maar was in de laatste vier seizoenen driemaal Serie A-speler van het jaar."

Ook Pirlo is blij met zijn transfer. "Ik heb de coach ontmoet en hij heeft me een fantastische indruk van de club gegeven. Hij heeft zijn ideeën duidelijk kenbaar gemaakt en ik weet zeker dat we een goede relatie zullen krijgen."