Cillessen reageert op berichten over Man Utd-transfer: Krijg er wel iets van mee
"Met veel plezier weer begonnen"

Cillessen reageert op berichten over Man Utd-transfer: "Krijg er wel iets van mee"

07-07-2015 15:39
15

Ook voor Jasper Cillessen is het seizoen begonnen. De doelman stond dinsdag voor het eerst weer op het trainingsveld en dat deed hij gewoon bij Ajax. 

Cillessen wordt deze zomer nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, dat op zoek is naar een opvolger van David De Gea. Zelf denkt hij daar echter geen moment aan. "Natuurlijk krijg je er wel iets van mee via de media", zegt hij op de website van Ajax.

"Maar ik houd me er eigenlijk totaal niet mee bezig en ik heb ook niets gehoord van mijn zaakwaarnemers. Ik heb het bij Ajax fantastisch naar mijn zin en ben vandaag met heel veel plezier weer begonnen", zo benadrukt Cillessen, die de eerste trainingsweek aan zich voorbij mocht laten gaan. Hij heeft nu onwijs veel zin in het nieuwe seizoen.

"Ik heb op Ajax TV ook wel beelden gezien. Het is duidelijk dat iedereen er bovenop zit", doelt hij onder meer op de komst van Orlando Trustfull. "Ik hoop dat we als groep een stap kunnen maken dit seizoen. Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in", aldus Cillessen, die zich dinsdag direct onderscheidde met een onmogelijke redding op een bal van Daley Sinkgraven.