'Ambitieus Inter pakt door: na Jovetic wéér succes op de transfermarkt'
Aldus La Gazzetta

'Ambitieus Inter pakt door: na Jovetic wéér succes op de transfermarkt'

26-07-2015 23:11

Internazionale is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. Zondag werd bekend dat Stevan Jovetic (Manchester City) dit seizoen aan de slag gaat in Milaan, ook Galatasaray-middenvelder Felipe Melo zou op het punt staan naar Italië te verkassen. 

Het toonaangevende La Gazzetta dello Sport meldt zondagavond dat er maandag of dinsdag een medische keuring op het programma staat voor Melo (rechts op de foto). De 32-jarige Braziliaan speelt sinds medio 2013 voor de Turkse topclub. Eerder was Melo in de Serie A actief voor Juventus en Fiorentina.  

Onbekend is hoeveel geld naar Istanbul overmaakt voor de Braziliaans international. Wél weten Italiaanse media dat er een speler van Inter betrokken wordt in de deal. Vleugelverdediger Yuto Nagatomo maakt naar alle waarschijnlijkheid de overstap naar de club van Wesley Sneijder.

Internazionale, afgelopen seizoen teleurstellend achtste in de Serie A, is er op gebrand om spoedig weer een rol van betekenis te gaan spelen in eigen land. Dat mag wat kosten. De Champions League-winnaar van 2010 betaalde eerder deze zomer bijvoorbeeld dertig miljoen euro voor Geoffrey Kondogbia (AS Monaco).