Clubicoon United rekent niet op Depay: 'Hij is jong, het kan van alles worden'
Di Maria lijkt op het punt te staan om na één seizoen Manchester United te verlaten.

Clubicoon United rekent niet op Depay: 'Hij is jong, het kan van alles worden'

27-07-2015 15:50
4

Manchester United heeft een drukke zomer wat betreft in- en uitgaande transfers. Sky Sports-analist Gary Neville zocht Twitter op om zijn mening te geven over de transferzaken op Old Trafford.

De oud-verdediger van Manchester United zegt niet te willen rekenen op Memphis Depay om het kwaliteitsverlies in de selectie op te vangen. 'Ik reken niet op Depay. Hij is jong, het kan van alles worden. De andere drie zullen goed zijn, denk ik.' Met de andere drie bedoelt Neville Bastian Schweinsteiger, Matteo Darmian en Morgan Schneiderlin, die deze zomer de overstap maakten naar de ploeg van Louis van Gaal.

Angel Di Maria lijkt op het punt te staan om na één seizoen Manchester United te verlaten. PSG zou 63 miljoen euro overhebben voor de Argentijn. Neville vindt dat United voorzichtig moet zijn de aanvaller te laten gaan, voordat de club goede vervanging heeft gevonden. Van nieuwste aanwinst Sergio Romero verwacht analist Neville, die tevens assistent is bij de Engelse nationale ploeg, niets meer dan een reserverol.