Cambuur wil tweetal en vreest transfergeweld: Ben heel blij als het 1 september is
Aldus tc Henry van der Vegt

Cambuur wil tweetal en vreest transfergeweld: "Ben heel blij als het 1 september is"

03-08-2015 22:58
1

Het Europese transfergeweld duurt nog een kleine maand en dus vreest menig Eredivisie-club één of meerdere spelers kwijt te raken in de komende maand. Ook bij sc Cambuur houdt men de adem in. 

"Ik ben heel blij als het 1 september is", vertelt Henry van der Vegt, technisch directeur in Leeuwarden, aan Omroep Friesland. "Het is gewoon een lastige periode om doorheen te komen. We hebben nu een redelijk goede groep staan, maar we moeten er rekening mee houden dat er iets kan gebeuren. Als er ergens een speler verkocht wordt, kan het zomaar zijn dat er ook hier aangeklopt wordt. Dat houden we wel in de peiling."

Wedden

Meer odds

In het noorden circuleerden de laatste dagen geruchten over een mogelijke transfer voor Etiënne Reijnen. Hij zou bij FC Groningen in beeld komen wanneer Eric Botteghin de overstap maakt naar Feyenoord. Van der Vegt heeft er niets over gehoord. Cambuur zelf zoekt nog naar twee aanwinsten: een rechtsback en een linksbuiten.

"En verder gaat het erom wat we nog over houden. Er is nu nog wel budget om wat te doen, maar het plaatje moet compleet zijn. Dan gaan we over tot schakelen", aldus Van der Vegt.