Oorlog tussen Feyenoord en VI: Ik bepaal ook niet wie er in het doel staat
"Hij praat gewoon met de spelers"

Oorlog tussen Feyenoord en VI: "Ik bepaal ook niet wie er in het doel staat"

04-08-2015 11:13
7

Het is oorlog tussen Feyenoord en Voetbal International. Het weekblad mag niet meer de spelers, technische staf en directie van de Rotterdammers praten, zo liet de club dinsdagochtend weten in een officieel statement.

Dat is het gevolg van 'onjuiste publicaties' van clubwatcher. Martijn Krabbendam. VI is verbaasd, maar niet verrast. "Een aantal maanden geleden kreeg ik al een brief van Eric Gudde en Martin van Geel, omdat zij wilden praten over het functioneren van Krabbendam", vertelt hoofdredacteur Tom van Hulsen op Radio 1.

"Maar ik sta achter hem en wilde toen niet praten over zijn functioneren. Ik heb de club toen gezegd dat ik ook niet bepaal wie er bij Feyenoord in het doel staat."

Even later volgde er een brief van de spelersgroep. "Maar deze was zeer amateuristisch en was niet ondertekend, althans niet met naam", zegt Van Hulsen. "De contacten van Krabbendam zijn goed, hij praat gewoon met de spelers en blijft aan als clubwatcher. Wel gaan we twee mensen op Feyenoord zetten, zoals we dat ook doen bij Ajax en PSV vanaf deze zomer. We moeten ze kritisch volgen, dat is onze plicht."