'Feyenoord-verdediger groot vraagteken voor Eredivisie-topper tegen PSV'

'Feyenoord-verdediger groot vraagteken voor Eredivisie-topper tegen PSV'

27-08-2015 13:48
4

Rick Karsdorp is nog een groot vraagteken voor het duel met PSV. De rechtsback hervatte donderdag de training, maar het is de vraag of hij genoeg tijd heeft om klaargestoomd te worden voor de topper.

Karsdorp viel afgelopen weekend tegen Vitesse uit met een liesblessure. Op de openbare training liet hij bij enkele partijspelen verstek gaan. De andere basisspelers deden daar wel aan mee. In de achterste linie gaf trainer Giovanni van Bronckhorst de rechtsbackpositie aan Sven van Beek. In het centrum stonden Jan-Arie van der Heijden en zomeraanwinst Eric Botteghin.

Feyenoord heeft nog een paar dagen de tijd om hun definitieve opstelling te bepalen. De mede-koploper uit de Eredivisie speelt zondagmiddag tegen PSV in het Philips Stadion. Bij een Rotterdamse overwinning kan Feyenoord de Eindhovenaren op zeven punten zetten. Een basisplek voor Karsdorp is niet uitgesloten, zo constateert RTV Rijnmond. Vrijdagmiddag geeft Van Bronckhorst tekst en uitleg over de wedstrijd in zijn wekelijkse persconferentie.