PSV geeft moed niet bij voorbaat op: Het is wel reëel om te overwinteren

PSV geeft moed niet bij voorbaat op: "Het is wel reëel om te overwinteren"

27-08-2015 23:02
17

PSV is na zes jaar afwezigheid terug in de Champions League en lootte donderdagavond Manchester United, CSKA Moskou en VfL Wolfsburg. Adam Maher is strijdbaar en schat de kansen van zijn club hoog in.

"Een zware loting, maar het is wel reëel om te overwinteren", vertelt Maher in gesprek met De Telegraaf. De middenvelder kijkt vooral uit naar het weerzien met oud-ploeggenoot Memphis Depay. "Manchester is een hele grote club, altijd leuk om daar tegen te voetballen. Ons doel is om te overwinteren."

Ook algemeen directeur Toon Gerbrands onderstreept dat PSV het beter had kunnen treffen. "Mijn eerste reactie is dat het een moeilijke loting is. Manchester United is leuk. Ik heb met Louis van Gaal gewerkt en dat hij hier weer komt dat is prachtig. Memphis Depay komt ook weer terug, dus dat geeft natuurlijk een extra dimensie."

Ook trainer Phillip Cocu en technisch manager Marcel Brands reageerden al. De twee zijn het erover eens dat PSV het beter had kunnen treffen in de eerste fase van het hoofdtoernooi.