Als we tegen PSV spelen, zullen er bij Memphis veel emoties zijn

"Als we tegen PSV spelen, zullen er bij Memphis veel emoties zijn"

28-08-2015 16:05
2

Het lot koppelde Manchester United deze week aan PSV, dat in de groepsfase van de Champions League een van de tegenstanders is van de Engelse grootmacht. Morgan Schneiderlin vindt het leuk voor ploeggenoot Memphis Depay dat hij zijn oude werkgever treft.

Volgens Schneiderlin kan Memphis niet wachten om de degens te kruisen met de Eindhovenaren, die op 15 september de eerste tegenstander van United zijn. "Memphis kijkt er echt naar uit. Hij heeft het bij PSV heel goed gedaan en wil nu zijn stempel drukken bij Manchester United", citeert Voetbal International de Fransman in gesprek met Engelse media. "Memphis kennende wil hij schitteren tegen PSV. Als we tegen PSV spelen zullen er bij hem veel emoties zijn."

United neemt het in de groepsfase verder op tegen VfL Wolfsburg en CSKA Moskou. "Als we ons niveau halen, plaatsen we ons voor de achtste finale en daarin komen we de echte grote tegenstanders tegen", spreekt Schneiderlin zijn vertrouwen uit. "We hebben clubs als Barcelona en Bayern München ontlopen, maar PSV is wel de kampioen van Nederland. Bovendien werd Wolfsburg tweede in Duitsland en zijn wedstrijden tegen een Russische club nooit makkelijk. Maar het is duidelijk wat wij willen: de groep winnen."