Gewilde Eredivisie-spits verkoopt Engelsen een 'nee': Blijf dit jaar gewoon hier

Gewilde Eredivisie-spits verkoopt Engelsen een 'nee': "Blijf dit jaar gewoon hier"

28-08-2015 19:07
1

Sebastien Haller verwacht niet dat hij deze zomer nog vertrekt bij FC Utrecht. De boomlange aanvaller werd de laatste tijd in verband gebracht met Sunderland en Brentford, maar naar eigen zeggen blijft hij in de Domstad.

"Geen nieuws", reageert de spits, die tot dusver viermaal wist te scoren, tegenover RTV Utrecht. "Ik werk bij FC Utrecht en wil voor deze club scoren. Na 31 augustus ben ik er ook nog. Ik speel dit seizoen in Utrecht."

Utrecht wacht na drie duels nog altijd op haar eerste overwinning. "Als je het laatste kwartier van elk duel niet mee laat tellen, zouden we nu zeven punten hebben", aldus Haller. "Dat is frustrerend, maar we moeten ervan leren. We werken eraan en zijn er weer klaar voor. We willen zaterdag van Groningen winnen, dat is belangrijk."

Aanvoerder Willem Janssen hoopt dat Haller zich aan zijn woord houdt. "Ik hoop dat hij blijft, zijn statistieken zeggen genoeg." Over Groningen zegt de captain het volgende. "Zij zijn misschien net iets verder dan wij. Maar wij spelen thuis en willen koste wat kost winnen." Makkelijk wordt het niet. "Het zal dicht bij elkaar liggen. Maar Groningen moet te doen zijn."