Excelsior heeft beet: Andere Eredivisie-clubs met interesse, maar die twijfelden

Excelsior heeft beet: "Andere Eredivisie-clubs met interesse, maar die twijfelden"

30-08-2015 20:36

Excelsior gunt Stanley Elbers een opstap naar de Eredivisie. De 23-jarige aanvaller verruilt Helmond Sport voor de Kralingers, waar hij Jordan Botaka opvolgt.

Elbers staat op het punt een driejarig contract te tekenen in Rotterdam, zo bevestigt hij in gesprek met FOX Sports. "Afgelopen vrijdag hoorde ik voor het eerst van de interesse", vertelt de buitenspeler. "Eerst dacht ik dat het onzin was. Maar het is snel gegaan, zoals het er nu uitziet komen we er wel uit. Ik denk dat het vanavond of morgen rondkomt."

"Het gaf mij veel vertrouwen dat Excelsior ondanks mijn blessure (scheurtje in hamstring, red.) gauw zaken wilde doen. Er waren ook andere Eredivisie-clubs met interesse, maar die twijfelden omdat ik nog een tijdje aan de kant sta."

Elbers staat nog zeker een maand aan de kant. "Ik hoop bij Excelsior zo snel mogelijk fit te worden en een basisplaats te veroveren", zegt Elbers, die de naar Leeds United vertrekkende Botaka moet doen vergeten. "Fons Groenendijk en ik kennen elkaar goed, hij wil graag met mij werken. Ik zie een mooie toekomst voor me bij Excelsior."