Update: Juventus maakt transfer van Braziliaanse spelmaker wereldkundig

Update: Juventus maakt transfer van Braziliaanse spelmaker wereldkundig

31-08-2015 23:35
3

De paniek is toegeslagen in het kamp van Juventus na de zéér tegenvallende seizoenstart in de Serie A. Het middenveld voldoet niet en dus kijkt de kampioen naar de concurrentie.

Internazionale moet zich volgens RAI ernstig zorgen maken. Juventus heeft het gemunt op Hernanes, die in de sloturen van de transferperiode de overstap naar Turijn moet maken. Inter heeft de transferrechten en dus het laatste woord over het al dan niet doorgaan van de transfer, maar zou sterk denken aan een deal door de geboden transfersom van veertien miljoen euro.

Hernanes speelt sinds vorig seizoen bij Inter, dat hem overnam van SS Lazio. In het Giuseppe Meazza is de Braziliaan niet langer verzekerd van een basisplek. In de gewonnen competitiewedstrijden tegen Carpi en Atalanta Bergamo mocht hij twee keer slechts invallen. Hernanes moet bij Juventus het vertrek van Andrea Pirlo en Arturo Vidal opvangen.

Update 22:10 uur: Juventus en Inter zijn er nog voor de deadline uitgekomen. Hernanes maakt de overstap naar Juventus. Hij ondergaat op dit moment zijn medische keuring, zo laat de Oude Dame weten. 

Update 23:35 uur: de transfer is helemaal rond. Hernanes is door de medische keuring gekomen en ondertekent een driejarig contract in Turijn. Dat bevestigt Juventus.