Bouy komt met verrassende mededeling in aanloop naar PEC Zwolle-transfer

Bouy komt met verrassende mededeling in aanloop naar PEC Zwolle-transfer

31-08-2015 20:58
1

Ouasim Bouy staat op het punt naar PEC Zwolle te verkassen, maar is nog niet opgegeven door Juventus. De middenvelder komt maandagavond met een verrassende mededeling op Instagram.

Bouy maakt wereldkundig dat hij met trots zijn contract bij Juventus heeft verlengd. Over de duur van de nieuwe verbintenis is niets bekend. Ook Juventus doet geen melding van een verlenging. Het contract van Bouy in Turijn zou over twee jaar aflopen.

De weg naar PEC Zwolle lijkt nu open te liggen voor de 22-jarige middenvelder. Bouy speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Panathinaikos, maar in Griekenland kon hij niet overtuigen. Ook bij Hamburger SV en Brescia lukte het niet. Hij moet in Zwolle de opvolger worden van de naar AZ vertrokken Ben Rienstra.

Bouy was de afgelopen dagen al in Nederland om zijn huurtransfer naar PEC Zwolle af te ronden, maar de eredivisionist heeft officieel nog niets bekendgemaakt. Dat moet in de laatste drie uur van de transferperiode gebeuren. Bouy verliet drie jaar geleden de jeugdopleiding van Ajax voor Juventus.

 

Proud to announce that I signed a new contract with the club #juventus

Een foto die is geplaatst door Ouasim Bouy (@ouasim_bouy) op