'Transfer definitief van de baan: De Guzman maakt geen vrienden'

'Transfer definitief van de baan: De Guzman maakt geen vrienden'

01-09-2015 11:31
4

Jonathan de Guzman heeft definitief de stekker getrokken uit een transfer naar Bournemouth. Dat meldt Sky Sports. De Premier League-club heeft nog tot 18.00 uur om de komst van de Napoli-middenvelder af te ronden, maar De Guzman ziet een overstap zelf niet meer zitten. 

Maandag leek de transfer van De Guzman naar Bournemouth nog slechts een kwestie van tijd. De middenvelder zou op het vliegtuig naar Engeland stappen om bij zijn nieuwe club de medische keuring af te leggen. Terwijl een delegatie van Bournemouth op het vliegveld stond om De Guzman op te halen, bleek de oud-Feyenoorder echter niet aan boord te zijn gestapt. 

De Guzman had twijfels over een overstap naar de Premier League-promovendus en heeft nu besloten om helemaal af te zien van de transfer. Bournemouth wilde de middenvelder huren met een optie tot koop. 

De Guzman is begonnen aan zijn tweede seizoen in Napoli. Vorig seizoen kwam hij tot meer dan twintig competitiewedstrijden voor de Serie A-club, waar hij nog een doorlopend contract tot medio 2018 heeft. De Guzman was eerder in de Premier League actief bij Swansea City.