Zakelijke Feyenoorder: Doodongelukkig als ik geen hakje of trucje had gemaakt

Zakelijke Feyenoorder: "Doodongelukkig als ik geen hakje of trucje had gemaakt"

02-09-2015 11:36
3

Feyenoord is het seizoen begonnen met negen punten uit vier wedstrijden, maar speelt nog niet groots. Daar lijkt Karim El Ahmadi echter niet mee te zitten.

"Klopt, ik zie dat niet als probleem", zegt hij in Voetbal International. "Hoho, natuurlijk is de combinatie het meest ideaal. Dus als winnen samengaat met prachtig, verzorgd voetbal. Alleen: we zijn daar in Nederland een beetje te ver in doorgeslagen. De Eredivisie staat bol van de naïviteit", meent de ervaren kracht van Feyenoord.

"Met Feyenoord spelen we nog geen oogstrelend voetbal, nee, maar we hebben wel drie van de vier wedstrijden gewonnen. Boem, de drie punten pakken, streep erdoor en naar de volgende tegenstander. Het zal niet elke week lukken, maar zo moeten we er dit seizoen wel in staan met Feyenoord."

El Ahmadi is door de jaren heen zeker veranderd wat betreft die mentaliteit. "Ik weet nog dat ik na een overwinning met FC Twente toch doodongelukkig kon zijn, wanneer ik geen hakje of ander leuk trucje had laten zien. Nu kan ik er van genieten om een wedstrijd op karakter en strijdlust over de streep te trekken."