Balotelli blijkt opeens braafste jongen van de klas: Echt radicaal veranderd

Balotelli blijkt opeens braafste jongen van de klas: "Echt radicaal veranderd"

02-09-2015 12:14
6

Mario Balotelli is sinds zijn terugkeer naar AC Milan deze zomer 'echt radicaal veranderd'. Dat zegt algemeen directeur van de Italiaanse club Adriano Galliani.

Balotelli is vaak bekritiseerd vanwege zijn houding en gedrag binnen en buiten de lijnen, maar volgens Galliani is nu echt alles anders. "Hij toont een geweldige houding, hij is radicaal veranderd", stelt hij. "Hij meldt zich als eerste op Milanello en vertrekt als laatste. De spelers ontbijten om half negen, maar hij is er altijd al voor achten."

Galliani denkt dat Balotelli eindelijk het licht heeft gezien. "Hij realiseert zich waarschijnlijk dat dit zijn laatste kans is en dat hij die niet moet verpesten. Zijn kwaliteiten zijn nooit in twijfel getrokken. Als hij deze aanpak blijft vervolgen, dan komt het helemaal goed met hem."

Balotelli wordt dit seizoen door Milan gehuurd van Liverpool, dat hem een jaar geleden nog voor twintig miljoen euro overnam van de Italiaanse club. De Italiaan speelde eerder voor Internazionale en Manchester City, maar maakte zich telkens onmogelijk bij zijn werkgevers.