LIVE: verrassende uitslagen op knotsgekke Champions League-avond (gesloten)

29-09-2015 22:34
4

Het Champions League-circus gaat dinsdagavond door met de tweede speelronde van het miljoenenbal. VoetbalPrimeur houdt je live op de hoogte van de belangrijkste hoogtepunten.

22.35: Het is afgelopen op alle velden. Een mooie Champions League-avond! De wedstrijdverslagen:

Groep E
Groep F
Groep G
Groep H

22.26: WOW! Barça zet het duel met Leverkusen binnen twee minuten op z'n kop. Roberto en Suarez zorgen voor de 2-1 voorsprong.

22.11: Het gaat bloedsnel in Londen. Sanchez maakt de 2-2 voor Arsenal, maar Olympiakos komt gelijk weer op voorsprong door niemand minder dan Finnbogason.

22.00: Een hattrick in München en één keer raden wie het is. Lewandowski met de 5-0!

21.54: Chelsea komt weer op achterstand. Aanvoerder Maicon maakt de 2-1 voor Porto.

21.46: De tweede helft is begonnen. Werk aan de winkel voor Barcelona, Arsenal en Roma.

21.34: Het is rust op alle velden. Even bijkomen, wát een eerste 45 minuten!

21.32: Chelsea komt op slag van rust op gelijke hoogte tegen Porto. Willian met de mooie vrije trap: 1-1.

21.26: Arsenal komt voor de tweede keer deze avond op achterstand. Ospina gaat lelijk in de fout... 1-2! Maar was de bal wel echt over de lijn?

21.25: FC Porto neemt de leiding tegen Chelsea: André André scoort!

21.21: Arsenal komt op achterstand tegen Olympiakos, maar herstelt zich snel via Theo Walcott: 1-1. BATE neemt een 3-0 voorsprong op Roma...

21.10: Wéér een goal in München. Lewandowski maakt de 4-0 tegen Dinamo Zagreb. Arme Kroaten...

21.10: Verrassing! Leverkusen krijgt het Camp Nou stil met een rake kopbal van Papadopoulos. 1-0!

21.09: Lewandowski kan gewoon niet stoppen met scoren. De 2-0 voor Bayern München, dat ook meteen de 3-0 maakte via Götze.

20.58: Douglas Costa opent de score voor Bayern tegen Dinamo Zagreb! Ondertussen staat AS Roma al met 2-0 (!) achter bij BATE Borisov.

20.45: We zijn begonnen in de tweede speelronde van de Champions League-groepsfase. Bruno Martins Indi is de enige Nederlander op het veld, bij FC Porto versus Chelsea.

19.45: De mooiste acties en belangrijkste goals vind je in dit live-blog, dat om 20.45 uur van start gaat. De wedstrijden van vanavond, met een rol voor onder meer FC Barcelona en Bayern München, op een rij: